AGI IT, Split
Podružnica švicarske IT firme u Hrvatskoj.
Uredski prostori za voditelja, tajnicu i tim kompjuterskih programera, sa salom za sastanke i malim caféom.


AGROKOR, Zagreb, Cibonin toranj 12. kat
Pregradne stijene u zakrivljenoj i linearnoj formi za formiranje prostora ureda su projektirane i izvedene prema visokim estetskim i funkcionalnim (akustičkim) zahtjevima.


BELUPO, Koprivnica
Prostori uprave ove farmaceutske tvrtke opremljeni su ekskluzivnim, kožom tapeciranim namještajem manufakturne izrade koji predstavlja vrhunac kožarskog zanata i proizvodnje uredskog namještaja.

COMFORT, Hvar, lovište Pelegrin
Adaptacija postojećeg objekta, obale, plaže i priveza za jahte u uvali Parja.

Erste & Steiermärkische Leasing
Korištenjem drvenih i djelomično ostakljenih pregradnih stijena formiran je prostor u kojem vlada dinamična radna atmosfera. Klasična shema kancelarija umjesto hodnika namijenjenog isključivo komunikaciji nadopunjena je centralnim prostorom, koji preuzima ulogu sudionika u intenzivnim aktivnostima: prijemu stranaka, interne i eksterne telekomunikacije, razgovora sa strankama ili susreta kolega.


FLAMINGO TOURS, Zagreb, Kaptol centar
Turistička agencija specijalizirana za prodaju aviokrata koncipirana je kao call-centar, koji je istodobno prilagođen i za prijem stranaka.

HARTMANN BILOKALNIK, Koprivnica
Uredi uprave proizvođača suvremene ambalaže uređeni su primjenom sistemskog namještaja i opreme pridržavajući se korporativne kolor sheme u funkciji stvaranja radnog prostora visokoproduktivne ali istodobno opuštene atmosfere.

INFORMATOR, Zagreb
Mali poslovni prostor u prometnoj ulici bez velikih ulaganja ali s nekoliko osmišljenih detalja postaje atraktivna prodavaonica izdavača specijaliziranih izdanja.

PODRAVSKA BANKA, Koprivnica
Interijer upravne zgrade banke izveden je kombinacijom klasičnog koncepta interpretiranog suvremenim elementima uređenja i opremanja prostora.

PRIMORKA, Zagreb
Prilikom uređenja ovog poslovnog prostora naglasak je stavljen na rješenje rasvjete i izbor opreme. Interesantni detalji su galerija i radni stol ispod nje formiran oko stupa.

PIVNICA, MINI PIVOVARA I RESTORAN, Rusija
Raskošno uređeni restoran klupskog tipa uređen je u klasičnom stilu uz kojeg je za javnost otvorena pivnica sa mini pivovarom, u kojoj gosti mogu promatrati proces proizvodnje piva te ju istodobno degustirati. Većina opreme interijera je posebno zanatski izrađena prema projektu.

POSLOVNICA BANKE, Rusija
Poslovnica za trgovanje vrijednosnim papirima na dalekom sjeveru izvedena je u specifičnim uvjetima i sa posebnim zahtjevima. Nakon otvaranja za javnost izazvala je veliku lokalnu popularnost.


VELIN, Zagreb
Uredi tvrtke opremljeni su suvremeno oblikovanim i funkcionalnim sistemskim modularnim namještajem i pregradnim stijenama prilagođenim specifičnim zahtjevima, stvarajući jedinstveni radni prostor.


KUĆA D, Zagreb
U obiteljskoj kući na obroncima Medvednice pomoću montažnih pregradnih stijena riješeni su problemi interijera u smislu razdvajanja funkcionalnih cjelina. Istodobno je interijer oplemenjen novim elementima koji donose nove estetske vrijednosti prostoru bez narušavanja temeljnih kvaliteta kuće.


©2003. sva prava pridržana